Contact

Neem vrijblijvend contact op en ontvang een heerlijk bakkie koffie!

Reactie binnen 1 werkdag! (Belooft!)

FAQ

Veel gestelde vragen

Een website start vanaf 300,- euro en kan oplopen tot hoe gek u het zelf wilt maken. De uiteindelijke prijs hangt natuurlijk af van de eisen en/of functionaliteiten die u voor uw website heeft.

Ik streef er naar om na de goedkeuring van de offerte de website binnen 3 weken op te leveren. Dit kan afwijken afhankelijk van de omvang van de website en de snelheid waarop u als klant feedback geeft en content aanlevert. Ook hebben de eisen en functionaliteiten invloed op de tijdsverwachting.

Om een website toegankelijk te maken heb je een eigen domeinnaam nodig. De domeinnaam is de link die u intypt om bij de website te komen. ik regel de registratie en de passende hosting. Mocht u deze al hebben is dit natuurlijk geen probleem.

Een website moet gehost worden op een server. Deze hosting regelen wij, u hoeft u daar geen zorgen om te maken. Wanneer u al een eigen hosting heeft is dit natuurlijk geen probleem.
Een website is een digitale vertaling van je bedrijf. U kent uw bedrijf natuurlijk het beste en het is daarom belangrijk dat u zoveel mogelijk content levert over uw bedrijf. Met content bedoel ik teksten, afbeeldingen, kleuren en eventueel zelfs lettertypen. Hierbij zal ik u uiteraard begeleiden.
× Vragen? Stuur een appje!